Apeluri naţionale

Proiect Povestea mea Erasmus - prelungire termen limita

Termenul de trimitere a articolelor pentru proiectul Povestea mea Erasmus a fost prelungit până la data de 22 mai 2020. Toate celelalte termene din calendarul proiectului se vor modifica, urmând a fi stabilite şi comunicate ulterior. 

Regăsiţi în ataşament Regulamentul concursului şi fişele de înscriere pentru cadre didactice şi elevi. Fişele de înscriere pot fi trimise în format word. Trebuie completate datele solicitate în link-ul din formulare.

Proiectul este inclus in CAERI 2020 şi este aprobat prin OMEC nr. 5597/2019, Anexa 2, poziţia 277.

Scopul proiectului este promovarea la nivel naţional a proiectelor educaţionale finanţate prin programul Erasmus+, din judeţele partenere, prin diseminarea exemplelor de bună practică şi a experienţelor cadrelor didactice şi elevilor, în cadrul mobilităţilor Erasmus+.

Proiectul se adresează cadrelor didactice şi elevilor din unităţi şcolare beneficiare de proiecte Erasmus, dându-le posibilitatea să transmită, prin redactarea unui articol, ce a reprezentat pentru dezvoltarea lor personală şi profesională implicarea într-un proiect european.

Toate articolele transmise în conformitate cu Regulamentul (cu modificările mai sus menţionate) vor fi publicate (cu ISBN) şi vor participa la evaluarea care va desemna cele mai reprezentative articole. 

Informaţii suplimentare se află pe site-ul:

-https://www.isjbrasov.ro/index.php/departamente/proiecte-si-programe/4765-modificare-calendar-proiect-povestea-mea-erasmus-inclus-in-caeri-2020

Document atasat: