Apeluri naţionale

Curs de formare "Éducation à la citoyenneté européenne", Erasmus+

Curs de formare "Éducation à la citoyenneté européenne", Erasmus+

 

Inspectoratul Şcolar Judeţean este partener în cadrul proiectului «European Literacy and Citizenschip Education» («ELICIT-PLUS»), nr. 2014-1-FR01-KA200-002362, Programul Erasmus+, KA2,  realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Coordonatorul proiectului este Universitatea din Limoges, Franţa, având drept parteneri universităţi, instituţii educaţionale, şcoli, asociaţii, ONG-uri, autorităţi locale din Franţa, Olanda, Ungaria, Spania, Germania, Lituania, Slovenia, Austria, Marea Britanie, Italia, Belgia, Bulgaria, România.

Obiectivul principal al proiectului constă în stabilirea unei reţele durabile în vederea creării de module de formare pentru profesori, părinți și alte categorii, pentru a deveni cetățeni europeni responsabili şi competitivi în comunitate.

În acest cadru, Inspectoratul Școlar Judeţean Botoșani va organiza, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic din Botoșani, Cursul de formare "Éducation à la citoyenneté européenne", C3, din cadrul proiectului, în perioada 08-12 mai 2017, în intervalul orar 14.00-19.30.

Cursul poate avea ca beneficiari direcţi cadre didactice și, după caz, părinţi și alte categorii. Participanţii vor beneficia de curs în mod gratuit (nu se va percepe taxă de curs). Cheltuielile de transport, cazare și masă vor fi suportate de către participanţi.

Cursul se va desfășura în limba franceză.

Informaţii suplimentare se află pe site-ul www.isjbotosani.ro, la secţiunea „Proiecte europene”.

În vederea participării la curs, se va depune Fișa de pre-înscriere din atașament, până în data de 14 aprilie 2017, la Secretariatul Inspectoratului Școlar Judeţean Botoșani.

Document atasat: