Apeluri naţionale

Oportunităţi educaţionale prin programele Junior Achievement learning by doing

S-a deschis sesiunea de înscrieri la programele internaționale Junior Achievement pentru anul școlar 2016-2017, forme de implementare Curriculum la Decizia Școlii, Extracurricular/Cerc, Consiliere/Dirigenție, Auxiliar, Școală după școală.

JA România pune gratuit la dispoziția instituţiilor şcolare, cadrelor didactice și elevilor programe de tip “learning  by  doing”,  adaptate  la  sistemul  educațional  românesc,  în baza  parteneriatului cu Ministerul Educației.

Profesorii vor  beneficia  de  materiale  educaționale  în mod gratuit,  doar  în urma  parcurgerii  pașilor  de înscriere de mai jos, în perioada 12 septembrie – 1 octombrie 2016, în limita locurilor disponibile:

- kit-ul de materiale (ghidul profesorului, manualele elevilor, auxiliare), pre- și post-teste – format tipărit pentru profesorii înscrisi la CDS/CDL, acces ONLINE, format electronic pentru celelalte forme;

- proiecte, naționale/internaționale, training de specialitate și consultanță;

- certificat de recunoaștere a implementării programului JA și certificate de participare pentru elevi.

 

Pașii de înscriere (informații pe  www.jaromania.org/profesori) un profesor poate alege max. 2 programe JA și 1 proiect în Școala Altfel:

1. efectuarea înscrierii online la programe (după logarea în contul de profesor pe www.jaromania.org/profesori  –  cadrul  didactic  va  completa  conform  indicațiilor  de  pe  site informațiile necesare pentru efectuarea înscrierii clasei/claselor (date școală, clase, nr. elevi, programe alese, formă de implementare) pentru generarea acordului de parteneriat (formular care se va imprima apoi de către profesor).

2. trimiterea acordului de parteneriat (pe baza documentului imprimat după generarea formularului din contul de profesor) semnat de cadrul didactic și cu avizul directorului instituției de învățământ – semnătură și ștampilă (încărcat în forma scanată PDF în contul profesorului).

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi persoana de contact la adresa : inscrieri@jaromania.org sau 021/312 31 94.

 

Persoană de contact:

Ștefania Eugenia Popp, Director Executiv

Junior Achievement România

Str. Lisabona, nr. 8, Bucureşti, România

Tel +4021-312 3194, 312 3066;

Fax +4021-315 6043;

E-mail: office@jaromania.org;

Web: www.jaromania.org

 

Document atasat: