Arhiva POS-DRU

Anunt inscrieri cursanti proiect ID 57406

ANUNT SELECTIE CURSANTI

Inspectoratul Scolar Judetean Botosani, impreuna cu partenerii sai, Casa Corpului Didactic Botosani, Casa Corpului Didactic Maramures, Universitatea Danubius din Galaţi si S.C. SIVECO Romania SA implementeaza proiectul cu finantare europeana „Competenta, profesionalism si dimensiune europeana prin integrarea TIC in actul aditional” – ID 57406, beneficiar Inspectoratul Scolar Judetean Botosani.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea competentelor personalului didactic printr-un program de formare continua , in scopul abilitarii curriculare durabile a cadrelor didactice cu ajtorul instrumentelor digitale si imbunatatirea calificarii capitalului uman din educatie.

Proiectul sprijina actualizarea cunostintelor si competentelor personalului didactic si sustine dezvoltarea carierei lor in pregatirea didactica si metodica pentru predarea la clasa. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra va transmitem formularele de inscriere pe care va rugam sa le completati pana la data de 15.04.2013.

Inscrierea la cursuri se poate face: - ON-LINE, accesand link-ul: https//www.ccdbotosani.ro/apptic/index.php si din - attach.

Programul de formare continua este conturat pe 4 module obligatorii cu un numar total de 160 de ore care au asociate 40 de credite profesionale transferabile (Modulul 1: Formarea competentelor IT si certificare IT; Modulul 2: Proiectarea si implementarea curriculumului centrat pe competente; Modulul 3: Managementul clasei - gestionarea situatiilor de criza;Modulul 4: Metode interactive de predare – invatare).

Cursurile sunt gratuite si acreditate, la sfarsitul formarii cadrele didactice vor beneficia de un numar de 40 credite profesionale transferabile. Toate aceste cursuri va ofera oportunitatea completarii dosarului pesonal cu atestatele de formare continua, eliberate de MEN, numarul de credite obtiunute fiindu-va necesar pentru indeplinirea criteriilor legate de formarea continua din grilele de evaluare a activitatii dumneavoastra in diferite contexte profesionale (evaluare anuala, gradatii de merit, pretransfer, restrangeri de activitate, etc.).

In acest context, Inspectoratul Scolar Judetean Botosani si Casa Corpului Didactic Botosani va reamitesc ca pentru formarea celor 2700 de cursanti si pentru a fi certificati prin intermediul acestui proiect, cadrele didactice din invatamantul secundar inferior (gimnazial) si cadrele didactice din invatamantul secundar superior (liceal) sunt rugate sa completeze formularul de inscriere si sa-l trimita la I.S.J. Botosani pana luni 15 aprilie 2013 la adresa de e-mail gherasa_rozalia@yahoo.com

 

Inspector Şcolar General,

Manager proiect

Prof. Mihaela Huncă

Document atasat: